×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Monique van de Ven is weer te zien in een film

27.03.2017 -

Monique van de Ven zal in het najaar weer in een speelfilm te zien zijn. Zij vertolkt een rol in de nieuwe Nederlandse film Doris. Van de Ven is te zien als de moeder van het hoofdpersonage, zo maakte producent Talpa Fictie maandag bekend. Het is bijna vijf jaar geleden dat de actrice in een film speelde.


Eerder werd al bekendgemaakt dat Tjitske Reidinga de hoofdrol vertolkt in Doris. Ook Guy Clemens, Gijs Scholten van Aschat, Roos Ouwehand, Bracha van Doesburgh, Tarik Moree en Hendrikje Nieuwerfaan hebben rollen bemachtigd. Een deel van de cast speelde al een rol in de gelijknamige tv-serie van Net5 waar de film op is gebaseerd. De opnames van de film zijn reeds van start gegaan.

Doris vertelt over een gescheiden vrouw die op haar vijfenveertigste op een dood punt is aanbeland. Na de nodige tegenslag vindt zij echter haar zelfstandigheid, zelfvertrouwen en geloof in de liefde terug, gesteund door haar beste vriend Tim.

De komedie is ontwikkeld door Will Koopman (Gooische Vrouwen). Entertainment One brengt Doris op 11 oktober uit in de bioscopen.

Foto: BuzzE

Reacties