×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Paul McCartney werkt aan nieuwe plaat

27.03.2017 -

Hij mag dan 75 jaar oud zijn, Paul McCartney is nog lang niet uitgezongen. De ex-Beatle liet tijdens een interview aan Matt Everitt van BBC Radio 6 weten aan een nieuw album te werken.


'Ik ben een nieuw album aan het maken. Ik zit er middenin', aldus McCartney. De plaat wordt geproduceerd door Greg Kurstin die ook drie nummers schreef en produceerde met Adele voor haar hitalbum 25. Ook werkte Kurstin samen met Sia aan haar laatste album This Is Acting.

McCartney kent Kurstin al langere tijd en is onder de indruk van zijn werk. 'Mijn enige zorg is dat mensen zeggen: oh Paul heeft gekozen voor de man van dit moment', zei McCartney. 'Maar Greg is een geweldige vent. Enorm muzikaal en fijn om mee te werken', vervolgde de voormalige Beatle.

De nieuwe plaat, die nog geen releasedatum heeft, wordt het zeventiende solo-album van McCartney. Het album New was zijn laatste en kwam uit in 2013.

Foto: BuzzE

Reacties