×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Brooklyn Beckham gaat studie fotografie volgen

27.03.2017 -

Brooklyn Beckham heeft besloten een opleiding te gaan volgen. Ingewijden vertellen aan het Britse dagblad The Sun dat de zoon van voetballer David Beckham en Spice Girl Victoria Beckham, fotografie wil gaan studeren.


De 18-jarige Beckham heeft een passie voor fotografie en hoopt volgens vrienden na een opleiding full-time aan het werk te kunnen gaan als fotograaf. 'Als hij fotograaf wil worden, zijn droombaan, dan helpt het als hij een goede opleiding heeft', aldus een ingewijde.

Veel moeite met op zichzelf wonen zal hij niet hebben. 'Brooklyn is al best zelfstandig dus hij zit er niet mee om weg van zijn familie te zijn', aldus een bron tegen de Britse krant. 'Hij gaat ze natuurlijk missen maar hij is klaar voor dit avontuur', vervolgt de spion.

Brooklyn Beckham brengt op 29 juni een boek uit vol eigen fotowerk.

Foto: BuzzE

Reacties