×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Ed Sheeran vergeet tekst van een van zijn nummers op live televisie

25.03.2017 -

Ed Sheeran zette zich gisteren in voor Comic Relief en trad op in de live televisiespecial van Red Nose Day. Hij speelde een nummer van zijn nieuwe plaat, What Do I Know, maar toevallig wist hij het echt even niet meer.


De wereldartiest vergat een stukje van zijn tekst. Als echte prof ging hij gewoon door met zijn lied, maar hij kon het niet laten om even om zichzelf te grinniken. 

Dat was niet het enige opvallende wat Ed die avond deed. De zanger zorgde ook voor een heet moment waarop hij ging zoenen met een van de presentatoren van de show. 

Maar alles draaide die avond natuurlijk om geld in te zamelen voor het goede doel. Ed is ook afgereisd naar Liberia waar hij ervoor zorgde dat kinderen een veilig onderdak kregen en waar hij voor de camera in tranen uitbarstte om een gesprek dat hij had met een van de kinderen. 

 

Foto: Screenshot BBC/Daily Mail

Reacties