×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ruud Gullit en vriendin gaan samenwonen

25.03.2017 -

Ruud Gullit en zijn vriendin Karin de Rooij hebben samen een huis gevonden in Amsterdam. Het stel wil al langere tijd samenwonen, maar nu gaat het dus echt gebeuren.


Ruud en Karin vertellen aan Shownieuws dat ze een appartement 'hoog en droog' in de hoofdstad hebben gevonden.'We zijn druk op zoek naar een huis', aldus Karin. 'En dat gaat heel goed', vult Ruud haar aan. 'We hebben al wat gevonden, denk ik. Een appartement.'

De oud-voetballer vervolgt: 'Het belangrijkste voor ons was hoe de kinderen erop zouden reageren. En ze vonden het wel heel leuk.' Ruud en Karin hebben allebei een tienerzoon en die verhuizen mee. Ze gaan dus met zijn vieren samenwonen.

Gullit en zijn vriendin wilden eind vorig jaar al samenwonen. Maar Karins zoon zit op school in Zaandam en Ruuds zoon Maxim in Amsterdam. Ze konden dus allebei nog niet verhuizen. De zoon van Karin is inmiddels bijna klaar met zijn opleiding, waardoor de verhuisdozen eindelijk ingepakt kunnen worden.

Foto: BuzzE

Reacties