×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cher zegt rol af om 'ernstige familieomstandigheden'

25.03.2017 -

Cher heeft haar rol in een nieuwe tv-film noodgedwongen moeten opgeven. De zeventigjarige zangeres en actrice moet afzeggen vanwege 'ernstige familieomstandigheden', meldt Deadline.


Cher zou een rol spelen in de film Flint, over het schandaal met vergiftigd drinkwater in het gelijknamige stadje in de Amerikaanse staat Michigan. 'Dit is een project dat mij zeer aan het hart gaat en ik keek er naar uit om dit verhaal te mogen vertellen', zegt Cher in een statement. 'Helaas kan ik Los Angeles niet verlaten voor de opnames vanwege ernstige familieomstandigheden.'

Cher was in 2014 zeer begaan met het lot van de inwoners van Flint. Zo doneerde ze duizenden flessen water aan de inwoners van het stadje.

Foto: BuzzE

Reacties