×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweede verdachte in seksvideozaak Patricia Paay

24.03.2017 -

In het onderzoek naar het onrechtmatig verspreiden van een seksvideo van Patricia Paay heeft de politie een tweede verdachte op het oog. De 44-jarige man uit Lelystad is donderdagavond verhoord, meldde de politie vrijdag.


Een week geleden werd in verband met de zaak al een man van 39 uit Beverwijk opgepakt die achter het socialmedia-account zou zitten dat de beelden heeft geplaatst. De politie verdenkt beide verdachten van computervredebreuk, smaad en belediging.

De zangeres en tv-persoonlijkheid deed vorige maand aangifte tegen iemand die ze verdenkt van het openbaren van de seksvideo waarop ze te zien is. Of het gaat om een van deze twee verdachten, is niet bekendgemaakt.

De politie onderzoekt nog of meer personen de beelden op social media hebben geplaatst.

Foto: BuzzE

Reacties