×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Elton John kijkt uit naar 70e verjaardag

24.03.2017 -

Elton John heeft er geen moeite mee om zaterdag zeventig jaar te worden. De zanger kijkt uit naar zijn verjaardag, zoals hij elk jaar doet.


"Het is mooi om dingen te vieren in het leven", aldus Elton in een interview met Apple's radiostation Beats 1. Dit jaar heeft hij meerdere jubilea om bij stil te staan: hij wordt niet alleen zeventig, maar viert ook vijftig jaar samenwerking met Bernie Taupin en het 25-jarig bestaan van de Elton John AIDS Foundation.

Elton weet dat hem een feestje te wachten staat dit weekend, maar de plannen zijn nog grotendeels geheim voor hem. De organisatie is in handen van echtgenoot David Furnish. "We hebben onze ups en downs gehad", vertelt de zanger over zijn relatie van twintig jaar. "Maar we zijn steeds sterker geworden. De kinderen hebben het grootste verschil gemaakt. Want als je kinderen hebt, gaat het niet meer om jezelf maar om hen."

Het stel heeft twee zoons, Zachary van zes en de vierjarige Elijah. Elton wilde eigenlijk geen kinderen, zo vertelt hij. "Todat ik ze kreeg. En toen dacht ik: wow, dit is het. Het is het mooiste ooit. Als ik vijftien jaar jonger was geweest, had ik er zeker nog twee of drie meer gewild."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties