×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Grappige foto: Dochter Nicolette Kluijver heeft net zulke tattoo's als Dennis Weening

23.03.2017 -

Dennis Weening en Nicolette Kluijver zijn dikke vrienden en kennen elkaars families erg goed. Dat wordt nu nog eens extra duidelijk met het kiekje dat Nicolette geplaatst heeft. Daarop is dochter Isabella te zien die haar hele benen heeft ondergetekend, om net zulke tatoeages te hebben als 'oom Dennis'.


'Kijk mam ik ben oom Dennis', zegt het meisje tegen haar mama. Ze heeft haar benen wat extra kleur gegeven en uit met haar 'tatoeages' vooral haar liefde voor haar moeder. 

Nicolette is net weer thuis na haar operatie. Een deel van haar linkerlong is verwijderd, omdat daar het voorstadium van longkanker werd ontdekt. Dennis heeft toen zijn vriendin Nicolette opgezocht in het ziekenhuis om haar te steunen. 

 

Kijk mam ik ben oom Dennis @dennisweeningofficial #badinfluence #leuksteoomever

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

 

Foto: Instagram Nicolette Kluijver

Reacties