×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Britney Spears is bang dat sekstape wordt gelekt'

23.03.2017 -

Britney Spears zou ervoor vrezen dat er een sekstape van haar wordt gelekt. Daarmee is ze de zoveelste ster die de laatste tijd te maken heeft met uitgelekte intieme beelden, na Mischa Barton, Patricia Paay en Laura Ponticorvo.


Radar Online zou de video in het bezit hebben. Britney zou volgens een bekende kapot zijn van dit nieuws. Een bron zegt tegen de site dat de zangeres hier slecht mee om kan gaan. 'Elke keer als ze denkt dat ze eindelijk het verleden loslaat, komt er weer iets terug om haar te achtervolgen.'

Het zou niet de eerste keer zijn dat er mogelijk een seksfilm van La Spears opduikt. Onlangs werd een film over de ster uitgezonden waarin werd gesuggereerd dat ze ook een dergelijke video met Justin Timberlake zou hebben gemaakt. 

Foto: Instagram Britney Spears

Reacties