×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ashley Olsen en 28 jaar oudere vriend uit elkaar

23.03.2017 -

Ashley Olsen is weer vrijgezel. De modeontwerpster en Richard Sachs hebben een punt gezet achter hun relatie. Ze zijn ongeveer vijf maanden bij elkaar geweest.


Dat meldt Us Weekly. Een ingewijde vertelt: 'Ashley en Richard zijn uit elkaar. Ze wil zich focussen op haar kledinglijn. Ze zijn nog wel vrienden en gaan nog met elkaar om.'

Het nieuws dat ze een stelletje waren kwam voor eerst naar buiten in oktober vorig jaar. Ze lieten voor het eerst hun liefde zien bij een basketbalwedstrijd in New York een maand later. Ze waren toen op dubbeldate met Ashley haar zus Mary-Kate en haar man Olivier Sarkozy. 

Foto: YouTube

Reacties

Maak kans op fantastische prijzen!

Wij zijn benieuwd naar uw waardering voor Weekend en naar wat u van Weekend verwacht. We zouden u dan ook graag een paar vragen willen stellen. Dit zal circa 5 minuten duren.

Doe mee en maak kans op fantastische prijzen!