×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Debbie Reynolds vroeg toestemming te sterven

23.03.2017 -

Volgens de zoon van de in december overleden actrice Debbie Reynolds, Todd Fisher, vroeg de actrice hem toestemming om te sterven. Fisher is de broer van de tevens in december overleden actrice Carrie Fisher. De onverwachte dood van zijn zus na een hartaanval was voor zijn 84-jarige moeder een dusdanig zware klap dat ze een dag later overleed.


“Ik sprak met mijn moeder de nacht dat Carrie was overleden. En het was alsof ze me voorbereidde op haar eigen dood”, vertelt Fisher aan Entertainment Tonight. “Ze vroeg een soort van toestemming om te sterven terwijl ze me gerust stelde”, vervolgt Fisher die vertelt hoe Reynolds hem vroeg voor haar hond te zorgen en hem vertelde hoe ze begraven wilde worden.

Op 25 maart wordt in Hollywood een herdenkingsdienst gehouden voor Carrie Fisher en Debbie Reynolds.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties