×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

'Brad Pitt en Angelina Jolie praten weer met elkaar'

22.03.2017 -

Brad Pitt en Angelina Jolie zijn zes maanden na hun veelbesproken breuk weer ‘on speaking terms’. Ingewijden vertelden People dat Brad en Angelina de strijdbijl willen begraven.


'Hij is veel gelukkiger', zegt een bron over Brad. 'Hij is enorm opgelucht dat niet alles meer in het openbaar wordt uitgevochten.'

Angelina vroeg in september een scheiding aan, naar verluidt nadat Brad een van hun zes kinderen had geslagen. De scheiding van Brangelina was, tot woede van vooral Brad, wereldnieuws. Hij vroeg in december de breuk verder achter gesloten deuren af te wikkelen, een verzoek waarmee Angelina in januari instemde.

Volgens de ingewijden onderhandelen Brad en Angelina nog steeds over de scheiding. 'Het was een moeilijke tijd, maar het is ze gelukt om het op te lossen. Het is nog werk in uitvoering.' Brad zou de kinderen de laatste tijd ook weer vaker zien. 'Hij heeft zelfs tijd doorgebracht met Maddox en Pax. Het is zeker allemaal aan het bedaren.'

Foto: BuzzE

Reacties