×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Yolanda Hadid krijgt nieuwe realityshow

22.03.2017 -

Yolanda Hadid krijgt een eigen realityshow. De Nederlandse gaat voor Lifetime de nieuwe serie Model Moms presenteren waarin ze jonge modellen op weg helpt met hun carrière.


De 53-jarige Hadid neemt de modellen gedurende een periode van acht weken onder handen, meldt Page Six. Daarin komen alle aspecten van het modellenleven aan bod. Het aanstormende model dat het langste stand weet te houden in het harde wereldje krijgt een contact aangeboden bij het modellenbureau van de Papendrechtse Hadid.

Yolanda, zelf oud-model en moeder van modellen Bella en Gigi Hadid, was een tijd lang te zien in Real Housewives of Beverly Hills. Afgelopen seizoen kwam er na vier jaar een einde aan haar deelname aan het programma.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties