×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Douwsma openhartig over breuk met Jessie Jazz

21.03.2017 -

Tim Douwsma koestert de momenten die hij had met zijn ex-vriendin Jessie Jazz Vuijk. Aan VIVA vertelt de acteur en presentator over de reden van de relatiebreuk.


'We zitten niet in dezelfde levensfase, maar houden ook zielsveel van elkaar. Als we meant to be zijn, vinden we elkaar wel weer. En anders zullen we de mooie momenten samen koesteren. Het is wat het is', zegt Tim.

'Het is nooit makkelijk wanneer een relatie niet werkt. En of dat alleen voor nu is of voor de toekomst, dat weet je nooit', zegt Tim over zijn liefdesverdriet. 'Voor nu vind ik het fijn om veel in de natuur te zijn. Lekker met de hond eropuit. En ook beseffen dat er altijd weer goede tijden zullen komen.'

'Ik ben niet bezig met een nieuwe liefde of een bepaald type vrouw. Ik focus op mezelf, om verder te groeien als mens. Wat de toekomst zal brengen, laat ik los.'

Foto: BuzzE

Reacties