×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Cast bekend van serie Soof: een nieuw begin

21.03.2017 -

De opnames van de nieuwe serie Soof: een nieuw begin zijn deze week begonnen. Elise Schaap en Barbara Sloesen zijn toegevoegd aan de originele cast van de Soof-speelfilms die aan de serie vooraf gingen.


De serie wordt geproduceerd in opdracht van RTL en Videoland. Die maakten dinsdag bekend dat Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn terugkeren in hun rollen uit de films. Roos Dickmann vervangt Lobke de Boer als Soofs tienerdochter Sacha.

De serie begint waar de bioscoopfilm Soof 2 eindigde. Kasper en Soof zijn gescheiden. Als Kaspers eigen mancave onbewoonbaar wordt verklaard, trekt hij tijdelijk in op zolder bij Soof en de kinderen. Dit lijkt in eerste instantie best prettig. Niet alleen voor de kinderen, ook Soof ziet wel voordelen in weer een man in huis. Op die manier heeft ze ook meer tijd om zich op haar restaurant te richten. Natuurlijk blijkt al snel dat deze situatie van living divorced together toch leidt tot een hoop gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in het spel komen.

Keukenhulp
Elise Schaap speelt de rol van Josine, de bouwkundige die helpt bij het splitsen van het huis. Barbara Sloesen speelt de rol van Joy, de nieuwe keukenhulp. Ook Gustav Borreman is nieuw, hij is de overbuurman van Soof. Peter Vandemeulebroecke speelt in de serie de rol van Didier, een charmante vlogger en influencer.

Soof: een nieuw begin wordt net als de films geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films en Hanneke Niens & Hans de Wolf van KeyFilm. De serie is ontwikkeld naar een verhaal van Marjolein Beumer (Soof 1 & 2). De scenario’s zijn geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer. De regie is in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

Foto: BuzzE

Reacties