×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel B gaat scheiden

21.03.2017 -

Na bijna tien jaar huwelijk heeft Mel B een scheiding aangevraagd van Stephen Belafonte. De voormalig Spice Girl geeft in de rechtbankpapieren onoverbrugbare verschillen op als reden voor de breuk.


De twee hebben samen een vijfjarige dochter, Madison, waarover Mel de voogdij wil delen met Stephen. Hun gezin bestond verder uit drie dochters uit eerdere huwelijken en relaties. Melanie kreeg de 17-jarige Phoenix Chi met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar en Angel Iris (9) met Eddie Murphy. Stephen heeft nog een dochter van twaalf, Giselle.

In de scheidingsdocumenten, die People in handen heeft, noemt Mel 28 december als datum voor de breuk. Begin februari plaatste ze op Instagram echter nog een ode aan filmproducent Stephen. "We hebben alles meegemaakt dat koppels normaal gesproken opbreekt, en we zijn er sterker uitgekomen", meende ze toen.

In 2014 deden geruchten de ronde over agressief gedrag van Stephen. Mel zou na een ruzie niet in staat zijn geweest een liveshow van X Factor bij te wonen. De week erop verscheen ze wel in het programma, maar waren er blauwe plekken en schrammen op haar lichaam te zien. De politie is nooit ingeschakeld. In 2003 bekende Stephen schuld in een huiselijk geweld-zaak die zijn ex-vrouw in 2003 tegen hem aanspande. Hij beweert overigens op het moment niet te hebben begrepen dat hij bekende.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties