×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Video: Dochtertje John Legend en Chrissy Teigen zegt eerste woordje

20.03.2017 -

John Legend en Chrissy Teigen zijn momenteel in Marokko en hebben dochter Luna meegenomen op deze mooie reis. Het gelukkige gezinnetje zat vandaag op een terrasje toen er een kat in de buurt kwam. De trotse ouders probeerden hun meisje het woord kat te laten zeggen en dat lukte!


Luna heeft haar eerste woordje gezegd en dat heeft mama Chrissy gefilmd. 'Een boel eerste keren vandaag', schreef ze erbij. Daarmee doelt ze ook op de foto die ze eerder vanmiddag plaatste. 

Daarop is Luna te zien met een lepel in haar mondje. 'Eerste bakje vandaag', schreef Chrissy. Wat Luna precies at is niet bekend. 

Luna Simone Stephens is het enige kindje van Chrissy Teigen en John Legend. Het meisje werd geboren op 14 april vorig jaar. 

 

Ah!!! So many firsts

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

 

First bow!

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op

Foto: Instagram Chrissy Teigen

Reacties