×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes heeft zijn eigen Elvis Presley in huis

20.03.2017 -

André Hazes heeft een echt icoon in zijn huis. Hij heeft namelijk zijn eigen Elvis Presley. Monique, de vriendin van de zanger, kan de King zijn moves namelijk supergoed nadoen en heeft ook nog eens zijn stijl haarfijn te pakken.


Monique verscheen vandaag namelijk in een zwarte broek, een zwart-wit gestreept shirt en een zwart jasje. Een look die Elvis in de clip van Jailhouse Rock ook had. André zag zijn kans schoon voor een mooie vergelijkingsfoto. 

'Ga eens op je tenen staan, met je benen wat wijd en je handen bij je kruis', zei Dré tegen zijn Monique. Na wat tegensputteren doet de mooie blondine wat haar vriend zegt en daar kwam een onwijs stoere foto uit. 

Foto: Reni van Maren

Reacties