×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Mel C: Geen Spice Girls-reünie

18.03.2017 -

Slecht nieuws voor fans van de Spice Girls. Melanie Chisholm zegt dat een reünie van de populaire meidenband uit de jaren negentig hoogstwaarschijnlijk nooit gaat gebeuren.


Mel C ziet de groep niet meer bij elkaar komen tenzij alle vijf de leden dat zien zitten. Dat zei Sporty Spice in het Britse tv-programma The Nightly Show. En vooralsnog denken zowel Victoria Beckham als Chisholm er niet aan om weer op te treden als de Spice Girls.

Vorig jaar gingen er een tijd lang hardnekkige geruchten dat de andere drie leden, Emma Bunton, Melanie Brown en Geri Halliwell, werkten aan een reünie. Maar volgens Mel C zou dat niet werken. ''Het doet de band geen recht om te gaan toeren met zijn vieren. Wie er ook ontbreekt, dat doet er niet toe.''

Ze vervolgt: ''Voor mij zijn de Spice Girls een puzzel. Het verschilt met andere bands. Wanneer je kijkt naar Take That, die met zijn drieën optreden, werkt dat. Ik ben dol op de jongens. Maar met de Spice Girls draaide alles om individualiteit en wat dat als geheel creëerde.''

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties