×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hologram ontroert Hazes-fans in Ziggo Dome

18.03.2017 -

Een levensecht hologram van André Hazes heeft vrijdagavond heel wat bezoekers van Holland Zingt Hazes weten te ontroeren in de Ziggo Dome in Amsterdam. Voor de 17.000 fans leek het alsof de in 2004 overleden zanger weer even op het podium stond.


Martijn Fischer, die Hazes speelde in de musical en de film over zijn leven, was een van de bezoekers die diep onder de indruk was. "Het was doodeng eigenlijk. Het was echt een heel raar moment", zo reageerde hij in RTL Late Night. "Het is net tovenarij."

Ook Hazes' dochter Roxeanne reageerde in de uitzending. "Het was bijzonder heftig. We zijn heel erg bij het proces betrokken geweest maar om het dan live te zien: dat heeft heel veel impact gemaakt. Een super emotioneel moment", zei ze.

De vijfde reeks van Holland Zingt Hazes begon vrijdag. De gastartiesten zijn dit jaar Hazes' kinderen André jr. en Roxeanne, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonjé, Willeke Alberti, Edsilia Rombley, Johnny de Mol, Anouk en Peter Beense. De komende week volgen nog vier shows. Vrijdagmiddag werd bekend dat het evenement volgend jaar opnieuw terugkeert.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties