×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bastiaan Ragas moet dansshow missen

17.03.2017 -

Bastiaan Ragas heeft vrijdag de eerste liveshow van de Duitse versie van Let's Dance aan zich voorbij laten gaan. De zanger en acteur is niet op tijd hersteld van zijn blindedarmontsteking, zo meldt de zender RTL, die het dansprogramma uitzendt.


Bastiaan, die in Duitsland enige bekendheid geniet als lid van de boyband Caught in the Act, zou vrijdag een quickstep dansen met zijn danspartner Sarah Latton. Hij zal nu nog een week moeten wachten voordat hij zijn moves kan laten zien aan het Duitse publiek.

Eerder deze week liet Bastiaan nog weten dat hij hoopte de show te kunnen redden. Hoewel hij niet kon trainen, wilde hij er toch graag bij zijn.

Afgelopen weekeinde werd Bastiaan met spoed geopereerd aan een acute blindedarmontsteking.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Twitter Bastiaan Ragas

Reacties