×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Michael naar Barbie om huwelijkscrisis

17.03.2017 -

Micheal van der Plas, de man van Barbie, komt vanuit Spanje naar Nederland, meldt het AD. Hij komt terug vanwege de huwelijkscrisis waarin het echtpaar verkeert.


Er gaan al een tijdje geruchten dat het niet goed gaat met het huwelijk van Barbie en Michael. Het stel probeerde vorig jaar de geruchten te ontzenuwen, maar nu Michael toch naar Spanje is gegaan om te werken in zijn feestcafé in Torremolinos, is de crisis behoorlijk opgelopen. Barbie, oftewel Samantha, wil niet naar Spanje. Ze vindt dat haar kinderen in Nederland naar school behoren te gaan.

Manager Jake Hampel gaat proberen het huwelijk te redden. Het wordt volgens hem een moeilijke klus, maar hij heeft goede hoop. Hij zegt dat hij de breuk sneller heeft gelijmd dan dat Nederland een nieuw kabinet heeft.

Foto: BuzzE

Reacties