×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Heleen van Royen deelt sexy kiekje voor haar vriend op social media

16.03.2017 -

Heleen van Royen staat erom bekend dat ze trots is op haar lichaam en niet bang is om dat te laten zien. De schrijfster heeft nu een wel heel sexy kiekje gedeeld op social media en dat doet ze special voor haar vriend Bart Meeldijk.


'Voor Bart Meeldijk die hard aan het werk is', schrijft ze bij de selfie. Daarop is ze te zien terwijl ze op bed zit in alleen een bh en onderbroek. Haar strakke buik, met navelpiercing, is volop te bewonderen. 

Bart heeft inmiddels ook gereageerd op het plaatje van zijn vriendin. 'Ik zorg dat ik vroeg thuis ben', schrijft hij met een emoji met hartjesogen. 'Dat is je geraden ook', reageert Heleen op haar beurt. 

Heleen is op dit moment vooral in de media vanwege haar documentaire Het Doet Zo Zeer, over haar moeder die Alzheimer heeft.

Foto: Twitter Heleen van Royen

Reacties