×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ook naaktfoto's Amanda Seyfried online

15.03.2017 -

Amanda Seyfried is de volgende ster op de lange lijst van wie naaktfoto's op internet zijn beland. Advocaten van de actrice hebben de site gesommeerd de beelden onmiddellijk te verwijderen.


Op sommige foto's is Amanda bijna geheel naakt te zien en verricht ze ook enkele seksuele handelingen. Volgens TMZ zijn het intieme momenten met haar ex-vriendje. De beelden zouden door een derde partij zijn gestolen en vervolgens naar de bewuste site zijn gelekt.

Het lek maakt vermoedelijk deel uit van een veel groter lek, dat door sommige Amerikaanse media al Fappening 2.0 wordt genoemd.

In 2014 doken van verschillende sterren als Jennifer Lawrence en Kate Upton privéfoto's op. De dader had honderden e-mailaccounts gehackt en kon zo tientallen naaktfoto's en pikante kiekjes stelen. Vorig jaar werd hij tot zes maanden celstraf veroordeeld.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties