Huwelijk Samantha en Michael in zwaar weer

Het lijkt er sterk op dat aan het huwelijk van Samantha, beter bekend als Barbie, en Michael van der Plas een einde komt. Samantha heeft haar twijfels nu Michael gewoon naar Spanje is vertrokken voor een nieuw zomerseizoen in zijn feestcafé in Torremolinos.

"Ik heb Samantha vandaag gesproken en volgens haar is dit niet de insteek van hun huwelijk", bevestigt Samantha's manager Jake Hampel. "Ze is niet voornemens om achter hem aan te reizen. Ze vindt dat hun kinderen gewoon in Nederland moeten opgroeien." Daardoor moet Samantha hun twee kinderen alleen opvoeden, een hele klus zonder Michael. "Ze is nu afhankelijk van de steun van haar ouders", aldus Jake. Volgens hem zijn de komende dagen 'cruciaal'.

Jake heeft nog niet met Michael gesproken, maar hij is wel van plan om nog een bemiddelingspoging te doen. Donderdag is er een gesprek tussen Samantha en RTL. De zender, die al jaren de avonturen van de twee op televisie brengt, wil graag weten wat er aan de hand is.

Vorig jaar gingen er al geruchten over huwelijksproblemen. Die werden later door de twee ontkracht. "De relatie is sterker dan ik dacht", zei Samantha in oktober. Wel erkende ze dat haar huwelijk onder grote druk stond aan de Costa del Sol. "Er was zoveel stress, Michael was zoveel weg. Ik at niet meer. Ik had blaren in mijn mond van de stress."