×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ben Affleck opnieuw behandeld wegens alcoholverslaving

14.03.2017 -

Ben Affleck heeft zich opnieuw laten behandelen aan een alcoholverslaving. Dat onthult hij dinsdagavond in een bericht op Facebook.


"Ik heb een behandeling tegen alcoholverslaving achter de rug. Het is iets wat ik vaker heb overwonnen en dat wil ik ook blijven doen", aldus een openhartige Affleck. "Ik wil alles uit mijn leven halen en de beste vader zijn. Ik wil dat mijn kinderen weten dat ze zich niet hoeven te schamen om om hulp te vragen als ze dat nodig hebben", schrijft hij. "Dit was de eerste van vele stappen in de richting van een volledig herstel."

Affleck liet zich eerder in 2001 behandelen in een kliniek. Recent is de acteur vooral in het nieuws vanwege zijn al in 2015 aangekondigde scheiding van Jennifer Garner. Volgens de laatste berichten gaat het koppel toch niet uit elkaar en willen ze het nog een keer met elkaar proberen.

 

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties