×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Victoria Koblenko showt post-babylichaam

14.03.2017 -

Victoria Koblenko vindt misschien dat er nog wat gerestaureerd mag worden aan haar baby 'oven', zoals ze het zelf noemt, maar de actrice ziet er geweldig uit. Na haar zwangerschap van zoontje Kiy is haar lichaam alweer behoorlijk strak.


Het is nu zeven maanden na de geboorte van Kiy en volgens Victoria 'begint het vrouwenlijf al een beetje in vorm te komen', maar ze is nog niet hetzelfde als voor de zwangerschap zegt ze. 'Ondanks dat ik niet mag klagen, kan ik wel een handje gebruiken bij het restaureren van deze baby 'oven'', schrijft ze.

Daarom is Victoria nu volop aan het trainen, met behulp van een bedrijf. Ze heeft nooit regelmatig kunnen sporten zegt ze, maar binnenkort komt er wel een filmproject aan. 'Waar ik zeer strak mag opdraven', tikt Victoria bij een kiekje op Instagram. Daarom heeft ze een persoonlijk schema waar ze zich zelfs op vakantie aan houdt. Daar moet het toch mee lukken!

Foto: Instagram Victoria Koblenko

Reacties