×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Ed Sheeran speelt gastrol in Game Of Thrones

13.03.2017 -

Ed Sheeran speelt komend seizoen een gastrolletje in Game Of Thrones. Een droom die uitkomt voor de makers van de successerie.


De makers van Game of Thrones hoopten Ed Sheeran al jaren te strikken voor een gastrolletje. Dat vertelden ze zondag op festival SXSW in Texas, waar Eds gastrol in het aanstaande zevende seizoen van de serie werd aangekondigd.

Dat Ed opdook op de set was een grote verrassing voor een van de hoofdrolspeelsters, Maisie Williams. De actrice, die in Game of Thrones de rol van Arya Stark vertolkt, is groot fan van de Engelse singer-songwriter.

In welke aflevering Ed opduikt en of hij überhaupt herkenbaar in beeld komt, is niet bekend. Game of Thrones strikte eerder artiesten als Coldplay, Mastodon, Of Monsters And Men en Sigur Rós. Fans van Mastodon moesten goed opletten om de heavymetalband te spotten, de heren kwamen voorbij als ijszombies.

Foto: BuzzE

Reacties