×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jennifer Lopez op vakantie met Alex Rodriguez

13.03.2017 -

De relatie tussen Jennifer Lopez en oud-honkballer Alex Rodriguez lijkt serieuze vormen aan te nemen. De twee zijn samen naar de Bahama's gevlogen voor een romantische vakantie.


De New York Post plaatst foto's van de twee op een bootje in het Caribisch gebied. De krant weet te vertellen dat het stel met een privéjet naar eiland Great Guana Cay vloog, en daar snel een boot pakte naar hun eigen villa op een luxe-resort. Een insider laat weten: "Het is nog pril, maar ze zijn erg dol op elkaar." Volgens de Post, die het stel met de bijnamen J.Lo en A-Rod heeft omgedoopt tot J-Rod, is de romance al enkele maanden aan de gang.

Jennifer werd recentelijk nog gelinkt aan rapper Drake. Eerder was ze getrouwd met Marc Anthony en had ze een aantal jaar een relatie met haar achtergronddanser Casper Smart. Alex had eerder iets met Hollywoodsterren Madonna, Kate Hudson en Cameron Diaz.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties