×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Drie aanklachten tegen zoon Nicolas Cage

13.03.2017 -

Weston Cage kan een jaar de bak in draaien na een wilde autorit vorige maand. Tegen de zoon van Nicolas Cage werden drie aanklachten ingediend: een voor rijden onder invloed en twee voor doorrijden bij een ongeluk.


Weston, die zelf ook acteur is, raakte in februari betrokken bij een aanrijding. Hij wisselde volgens TMZ verzekeringsgegevens uit met de andere betrokkene, maar vertrok voordat de politie arriveerde. Die zette de achtervolging in, waarbij Weston verschillende brievenbussen en een verkeersbord raakte. De vlucht eindigde toen de 26-jarige tegen een boom reed. Hij bleek twee keer de toegestane hoeveelheid alcohol in zijn bloed te hebben.

Het is niet de eerste keer dat Weston met de politie in aanraking komt. In 2011 werd hij twee keer opgepakt op verdenking van huiselijk geweld. In 2015 vertelde de acteur aan de Daily Mail dat hij lange tijd een alcoholprobleem had, maar dat hij geen druppel meer had gedronken sinds de geboorte van zijn zoon het jaar ervoor.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties