×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hoogzwangere Ciara dankbaar na ongeluk

11.03.2017 -

De hoogzwangere Ciara dankt god en haar vruchtwater na haar auto-ongeluk vrijdag in Los Angeles. De zangeres werd in haar auto aangereden, maar kwam met de schrik vrij. Via social media laat ze weten dankbaar te zijn voor God's genade en haar zwangere buik die haar ongeboren kindje beschermde.


Ciara werd aangereden terwijl ze linksaf sloeg. Een Volvo knalde tegen het rechter voorportier van haar Mercedes. De 31-jarige zangeres, zwanger van haar tweede kind, zou naar haar buik en schouder gegrepen hebben, maar geen ernstige verwondingen aan het ongeluk hebben overgehouden.

Ook haar man Russell Wilson sprak zijn dankbaarheid uit via Twitter. "Mama Wilson & baby Wilson voelen zich goed. God is goed."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties