×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tim Douwsma verwerkt relatiebreuk in Oostenrijk

10.03.2017 -

Tim Douwsma verwerkt zijn verbroken relatie met Jessie Jazz Vuijk in Oostenrijk. Donderdag werd bekend dat de zanger en voormalig Miss Nederland uit elkaar zijn.


Vrijdag leek Tim, die al een paar dagen op skivakantie is, voor het eerst te reageren op de breuk. “Het leven is hard, maar we gaan gewoon door!”, schreef de zanger en presentator bij een foto van zichzelf op de lange latten. Tim is met zijn familie in Sankt Anton Am Arlberg, een bekend wintersportoord in de Oostenrijkse Alpen. Daar heeft hij het behoorlijk naar zijn zin, liet hij donderdag doorschemeren. “Aan onze Insta filmpjes kun je zien dat we het top hebben.”

Tim en Jessie waren een jaar samen. Waarom hun relatie is gestrand, is niet bekend. In februari zei Tim nog zeker te weten te willen trouwen met Jessie.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Tim Douwsma

Reacties