×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Sergio Herman is weer aan het werk

10.03.2017 -

Sergio Herman is dinsdag weer te zien in het Belgische programma Mijn Pop-uprestaurant. Dat meldt Het Laatste Nieuws. De topkok wil graag weer aan het werk nadat zijn zoontje vorige week vlak voor de geboorte overleed.


'Ik wil mijn taak als jurylid afmaken en er zijn voor de kandidaten', legt Sergio uit. 'Hen begeleiden en hun traject tot een goed einde brengen is voor mij van groot belang. Ik doe 'Mijn Pop-uprestaurant' ontzettend graag en het is voor mij een uitlaatklep in deze moeilijke periode.'

Na een pauze van twee weken gaat Sergio volgende week weer op pad met mede-juryleden Gert Verhulst en Sepideh Sedaghatnia in Antwerpen en Kortrijk. Ze reiken daar sterren uit aan mensen die grote groei doormaken met hun restaurant.

Herman en zijn vrouw Ellemieke Vermolen herdachten deze week hun zoontje Josha met het oplaten van ballonnen. Ellemieke maakte in september bekend dat ze zwanger was. De foodblogger en de kok hebben al twee zoons, Noah (7) en Zenna (5). De voormalige televisiepresentatrice en de topkok trouwden in september 2008.

Foto: BuzzE

Reacties