×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

OM eist 7 jaar tegen Frank Masmeijer

09.03.2017 -

Het OM in België heeft zeven jaar cel geëist tegen Frank Masmeijer. Dit in verband met de smokkel van honderden kilo’s cocaïne.


 

Eind 2014 werd Frank door de Belgische politie van zijn bed gelicht op verdenking van grootschalige drugshandel. De presentator kwam vrij in afwachting van zijn proces.

Frank Masmeijer’s advocaat bevestigt het bericht aan RTL Nieuws. Frank zelf ontkent nog altijd iedere betrokkenheid bij de grootscheepse drugshandel, in de haven van Antwerpen.

De laatste maanden was Masmeijer vooral druk met opnames voor zijn reality-serie voor SBS 6. Ondanks aanhoudende geruchten dat de Amsterdamse zender van de serie zou willen afzien, bleef Frank gevolgd worden door camera's. Masmeijer woont al enige tijd bij zijn moeder in Nederland. Zijn vrouw Sandra woont nog altijd in Antwerpen.

 

Foto: Reni van Maren

Reacties