×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

André Hazes stopt met Rad van Fortuin

09.03.2017 -

André Hazes wil stoppen met de presentatie van het spelprogramma Rad van fortuin. André ambieert geen nieuw seizoen, vertelde hij donderdag in de ochtendshow met Lars van 100%NL.


Op de vraag of zijn tv-carrière daarmee ten einde is, antwoordde André: 'Ik wil wel dingen blijven doen maar dan op muziekgebied'. Naar eigen zeggen is hij daarover al in gesprek met John de Mol.

Een plek in Idols is niet aan André besteed. 'Dat doe ik niet, maar Holland zingt vind ik wel een heel tof programma', zegt Hazes. 'Qua kijkers heeft dat het wel prima gedaan. Alleen is het misschien wel tijd voor vernieuwing.'

Rad van fortuin maakte in augustus een comeback op de Nederlandse televisie. SBS6 blies de spelshow nieuw leven in. Afgelopen vrijdag eindigde het eerste seizoen bij SBS6, maar volgens een woordvoerder van de zender heeft André al een hele nieuwe reeks opgenomen die klaarligt. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe reeks wordt uitgezonden.

Foto: BuzzE

Reacties