×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Weer nieuwe vlam voor Jennifer Lopez

09.03.2017 -

Jennifer Lopez heeft enkele weken na de breuk met Drake alweer een nieuwe liefde gevonden. Er zou iets moois opgebloeid zijn tussen de zangeres en oud-honkballer Alex Rodriguez.


Jennifer en Alex zouden veel tijd met elkaar doorbrengen. Ze werden onder meer samen gespot in Las Vegas, waar Jennifer geregeld is voor haar concertreeks All I Have. Volgens een insider is het kersverse stel er nog niet klaar voor hun liefde naar buiten te brengen, maar achter de schermen bij een van de optredens van J.Lo zouden ze geen geheim hebben gemaakt voor hun gevoelens voor elkaar, meldt US Weekly.

Het is niet de eerste keer dat Alex, die tijdens zijn carrière de bijnaam A-Rod kreeg, een Hollywoodster aan de haak slaat. Eerder had hij relaties met Madonna, Kate Hudson en Cameron Diaz.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties