×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Nick Schilder deelt kiekje van zijn zwangere vrouw voor Vrouwendag

08.03.2017 -

Op deze Internationale Vrouwendag wil Nick Schilder één vrouw speciaal in het zonnetje zetten: zijn vrouw Kirsten. De brunette is natuurlijk zwanger, dus dat levert een prachtig kiekje op van mevrouw Schilder.


'Even deze geweldige vrouw in 't zonnetje zetten', schrijft de trotse Nick op Instagram. Kirsten staat in een weiland en de zonnestralen staan op haar gezicht. Ze kijkt lachend de camera in en aangezien ze van de zijkant gefotografeerd is, is haar zwangere buik goed te zien. 

Nick en Kirsten kondigden begin september aan dat ze hun derde kindje verwachten. Ze hebben al een dochtertje en een zoontje. Het echtpaar stapte afgelopen zomer in het huwelijksbootje. 

 

Even deze geweldige vrouw in 't zetten.. #trots #happy #international #women 's #day @kirsten_schilder

Een bericht gedeeld door Nick Schilder (@nick_schilder_insta) op

Foto: Reni van Maren

Reacties