×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Echtgenoot Nicolette Kluijver plaatst emotioneel bericht

08.03.2017 -

Joost Staudt, de echtgenoot van Nicolette Kluijver, heeft een emotioneel bericht geplaatst voor zijn zieke vrouw. Bij Nicolette is het voorstadium van longkanker ontdekt en ze moet onder het mes om een deel van haar linkerlong te laten verwijderen. Een zware tijd voor het hele gezin en Joost steunt zijn vrouw natuurlijk zo goed als hij kan.


'Nicolette, blijf sterk mijn kleine vechter', schrijft hij bij een plaatje met daarin onder andere de tekst: 'Zolang ik met jou ben en jij met mij, zullen we samen aankomen bij onze bestemming... en op het juiste moment.'

Nicolette heeft na het bericht dat ze het voorstadium van longkanker heeft al haar werk neergelegd. Ze heeft haar tijd de afgelopen weken voornamelijk doorgebracht met haar familie.Zo is te zien op haar Instagramfoto's. Gisteren heeft Nicolette iedereen bedankt voor hun steun.  

 

@nicolettekluijver_ stay strong my little fighter..

Een bericht gedeeld door Joost staudt (@drjooststaudt) op

Foto: Reni van Maren

Reacties