×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Bavaria strikt Morgan Freeman

08.03.2017 -

Na Mickey Rourke, Hugh Hefner en Charlie Sheen heeft Bavaria opnieuw een grote naam gestrikt voor een commercial. Morgan Freeman introduceert voor de Nederlandse bierfabrikant 'Swinckels', het 'tweede' biertje van Bavaria.


In de commercial roept Freeman de kijker op om naar zijn of haar 'innerlijke stem' te luisteren. "Dan ga je nadenken wie een mooie stem heeft en toen viel opeens de naam Morgan Freeman", zegt marketingdirecteur Gijs Swinkels woensdag in het Eindhovens Dagblad.

"Er stonden meer namen op het lijstje, maar die van Morgan Freeman als de eerste", vervolgt Swinkels. "Nadat we het script naar zijn agent hadden gestuurd, kregen we een mailtje terug: 'He likes it'."

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties