×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Tweeling Mariah Carey leert halfbroertje kennen

07.03.2017 -

Monroe en Moroccan, de vijfjarige tweeling van Nick Cannon en Mariah Carey, hebben hun pasgeboren halfbroertje ontmoet. Afgelopen weekeinde gingen de kleuters met papa Nick op bezoek bij Golden, het bijna twee weken oude derde kind van Cannon.


“Big sister love! Roe Roe and Go Go!!”, schreef Nick op Instagram bij een foto van Monroe en Golden. De komiek en presentator poseerde ook met zijn drie kinderen, moeder en grootmoeder. “Mijn oma haat het om op de foto te gaan!”, schreef hij bij het familiekiekje.

Monroe en Moroccan komen voort uit Nicks huwelijk met Mariah Carey. De twee besloten in december 2014, na een huwelijk van zes jaar, uit elkaar te gaan. De scheiding werd in november afgerond. Golden, die op 21 februari ter wereld kwam, kreeg Nick met zijn ex Brittany Bell.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: BuzzE en Instagram Nick Cannon

Reacties