×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Joey Ferre bedreigd en beroofd

06.03.2017 -

Joey Ferre heeft een heftig weekeinde achter de rug. De musicalster werd in Amsterdam bedreigd met een mes en van zijn telefoon beroofd.


“Het was behoorlijk heftig”, vertelde Joey aan Shownieuws. “Ik had een boeking als dj in Amsterdam en liep in de nacht van zaterdag op zondag door de Kalverstraat naar huis, toen ik met een mes tegen de keel tegen een muur geduwd werd”, vertelde Joey, die met een groot koksmes werd bedreigd. “Het is allemaal in zo’n tien seconden gebeurd. Ik twijfelde geen moment. Iemand die dat durft bij zich te dragen, durft hem ook te gebruiken.”

Joey, die in 2011 het tv-programma Sunday Night Fever won en daarmee de hoofdrol in de musical Saturday Night Fever kreeg, baalt wel. “Ik ben mijn telefoon kwijt. Gelukkig niets anders, maar ik ben er chagrijnig van hoor. Alles staat erop en hij was ook niet goed genoeg verzekerd.”

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties