×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Virgina Rens heeft flinke last van misselijkheid door zwangerschap

06.03.2017 -

Zwanger zijn is op dit moment niet zo'n pretje voor Virginia Rens, de vrouw van Peter Jan Rens. Ze is zwanger van haar tweede kindje met haar echtgenoot en is daardoor behoorlijk misselijk.


Dat laat de voormalig presentator weten op Facebook. 'Nadat Virginia de hele dag bijna kruipend naar de wc ging om te spugen en te braken van de misselijkheid, heeft ze gister eindelijk tabletten gekregen', tikt hij. 

De pillen lijken te werken. 'Gelukkig zit ze nu gewoon aan het ontbijt!' Virginia en Peter Jan hebben al samen een dochter, Djelisa. Halverwege februari kondigde het stel aan dat ze een tweede kindje verwachten. Peter Jan heeft het zwaar nu zijn echtgenote zwanger is, laat hij weten. 'Ook als man is een zwangerschap niet makkelijk.'

Uit een vorige relatie heeft Virginia al een zoon en ook Peter Jan heeft al kinderen met een andere vrouw gekregen. 

Foto: Reni van Maren

Reacties