×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Zoontjes André Hazes en Bobbi Eden facetimen al met elkaar

06.03.2017 -

Ze zijn allebei nog geen jaar oud, maar kunnen al wel samen facetimen. André Hazes III en Brandon Ray Laurenz, de zoontjes van André Hazes en Bobbi Eden, hebben de grootste lol als ze elkaar op camera zien. Dat toont Dré zijn mama Monique nu aan de hele wereld.


'Ze schelen maar drie weekjes met elkaar en kleine André krijgt nu al een glimlach op zijn gezicht als hij zijn vriendje via Facetime ziet', schrijft Mo bij het kiekje. Daarop kijken André en Brandon allebei naar het schermpje en dus naar elkaar. 

André werd eind oktober geboren en is het eerste kind André Hazes en zijn Monique. Brandon werd op 1 oktober geboren en is het eerste kind van Bobbi Eden en Mark Laurenz. 

Foto: Instagram André Hazes jr. en Instagram Bobbi Eden

Reacties