×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Simon Keizer over finish van Hollandse 100

05.03.2017 -

Simon Keizer heeft zondag met zijn team de finish gehaald van de derde editie van De Hollandse 100. Simon is een van de ambassadeurs van Lymph & Co, de stichting van prins Bernhard.


Op de Facebookpagina van De Hollandse 100 prijkt een finishfoto van Simon en zijn teamgenoten. Simon Keizer haalde zondag 6135 euro op door 10 kilometer te schaatsen en 90 kilometer te fietsen.

"Na vorig jaar mee te hebben gedaan heb ik met eigen ogen kunnen zien wat een fantastisch inspirerend en vooral motiverend evenement De Hollandse 100 is. Aangezien mijn moeder lymfklierkanker heeft gaat dit doel me erg aan het hart. Ik vind het mooi om op een leuke, sportieve en uitdagende manier een steentje bij te dragen'', zegt Simon op de website van De Hollandse 100.

Niet alleen Simon liet zich van zijn sportieve kant zien. De hele familie van prins Bernhard nam deel aan het sportevenement. Ook Patrick Kluivert deed mee, met zijn vrouw Rossana. Met de actie die dit jaar een recordaantal van 506 deelnemers kent, is inmiddels al 372.000 euro opgehaald. Het streefbedrag was 350.000 euro.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden
Foto: Facebook Hollandse 100

Reacties