Simon Keizer over finish van Hollandse 100

Simon Keizer heeft zondag met zijn team de finish gehaald van de derde editie van De Hollandse 100. Simon is een van de ambassadeurs van Lymph & Co, de stichting van prins Bernhard.

Op de Facebookpagina van De Hollandse 100 prijkt een finishfoto van Simon en zijn teamgenoten. Simon Keizer haalde zondag 6135 euro op door 10 kilometer te schaatsen en 90 kilometer te fietsen.

"Na vorig jaar mee te hebben gedaan heb ik met eigen ogen kunnen zien wat een fantastisch inspirerend en vooral motiverend evenement De Hollandse 100 is. Aangezien mijn moeder lymfklierkanker heeft gaat dit doel me erg aan het hart. Ik vind het mooi om op een leuke, sportieve en uitdagende manier een steentje bij te dragen'', zegt Simon op de website van De Hollandse 100.

Niet alleen Simon liet zich van zijn sportieve kant zien. De hele familie van prins Bernhard nam deel aan het sportevenement. Ook Patrick Kluivert deed mee, met zijn vrouw Rossana. Met de actie die dit jaar een recordaantal van 506 deelnemers kent, is inmiddels al 372.000 euro opgehaald. Het streefbedrag was 350.000 euro.