×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Jerry Lee Lewis sleept dochter voor rechter

05.03.2017 -

Rocker Jerry Lee Lewis (81) heeft een rechtszaak aangespannen tegen zijn eigen dochter en schoonzoon. In rechtbankstukken beweert de rock-'n-rollzanger dat zij hem jarenlang heeft misbruikt door hem te drogeren met een cocktail van medicijnen en hem isoleerde in een beschimmeld huis.


Phoebe Lewis was van 2000 tot 2012 de manager van haar muzikale vader en zou met haar man op zijn fortuin teren. De Great Balls of Fire-zanger beweert dat zijn dochter hem jaren in toom hield met zware psychische medicijnen, meldt TMZ.

Phoebe zou haar vader hebben gedwongen tot slopende tournees, ondanks zijn zwakke gezondheid. Als Lewis niet op tournee was, zat hij naar eigen zeggen opgesloten in een huis met zulke slechte omstandigheden dat hij binnen een zuurstofmasker moest dragen.

Lewis spande eerder deze week een rechtszaak aan tegen Phoebe's man Ezekiel Loftin die 5 miljoen dollar van Lewis zou hebben uitgegeven aan luxe auto's, onroerend goed en plastische chirurgie. Inmiddels klaagt hij ook zijn eigen dochter aan in dezelfde zaak.

Jerry Lee Lewis eist via de rechter zijn fortuin terug en verbiedt het paar nog langer zijn naam en beeltenis te gebruiken. Phoebe heeft nog niet gereageerd op de aanklacht van haar vader.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties