×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes lichtte haar broer in over huwelijk

03.03.2017 -

Roxeanne Hazes heeft voordat ze wereldkundig maakte dat ze gaat trouwen met haar vriend Erik, haar broer André ingelicht. De zangeres vond het ondanks hun moeizame relatie wel zo netjes dat hij het niet uit de media hoefde te vernemen.


"Ik heb Dré een berichtje gestuurd", zegt Roxeanne tegen Shownieuws. "Ik vond het wel zo netjes om vooraf, voor de bekendmaking op social media, gewoon even m'n broertje in te lichten. Daar sta ik helemaal achter."

Erik vroeg Roxeanne bij haar thuis. "Dus lekker in pyjama. M'n moeder zat ook op de bank. Dat vond ik ook erg bijzonder", aldus Roxeanne. Erik kopieerde daarmee het aanzoek van André sr., die Rachel ook ten huwelijk vroeg in het bijzijn van de ouders. Over de datum zijn Roxeanne en Erik het nog niet eens. "Dat komt later. We genieten eerst nog even van het moment van het verloofd zijn."

De 24-jarige Roxeanne maakte vrijdagmiddag bekend dat Erik haar ten huwelijk had gevraagd.

Bron: © ANP, alle rechten voorbehouden

Reacties