×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Musicalshow Simone Kleinsma staat stil bij overlijden Guus Verstraete

03.03.2017 -

Bij Musicals in Concert, de show waar Simone mee optrad, wordt vanavond stilgestaan bij het overlijden van Guus Verstraete. Dat laat Stage Entertainment weten aan Weekend.


De cast en crew zullen vanavond stilstaan bij het overlijden van de regisseur en echtgenoot van Simone Kleinsma. De musicalster zelf zal er niet bij zijn, haar rol wordt overgenomen door Nurlaila Karim, die dit eerder deze week ook al deed. 

Ook tijdens de laatste voorstellingen van de reeks zal worden stilgestaan bij het overlijden van Guus. Musicals in Concert, een show vol hoogtepunten uit twintig jaar Nederlandse musicalgeschiedenis, speelt deze week in het Luxor Theater in Rotterdam. 

Guus overleed vrijdag op 69-jarige leeftijd. Hij was regisseur van onder andere de Soundmix Show en Wie Ben Ik. 

Foto: Reni van Maren

Foto: Instagram Simone Kleinsma

Reacties