×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Roxeanne Hazes stapt in het huwelijksbootje met haar Erik

03.03.2017 -

Roxeanne Hazes en haar vriend Erik zijn dolgelukkig samen. Zo gelukkig, dat Erik nu op zijn knieën is gegaan voor zijn Rox. De zangeres kon natuurlijk maar één antwoord geven: 'Ja!'


De twee tortelduifjes delen het nieuws op Instagram. 'Wanneer ja 'voor altijd' betekent... Iemand die mij elke dag laat groeien, lachen, leven, mij zijn beste vriendin en zijn alles noemt, krijgt van mij de meest overtuigende: JAA! Wat een eer om de rest van mijn leven samen met mijn beste vriend te mogen doorbrengen. Ik hou van jou, mijn E, mijn wereld. Onvoorwaardelijk veel! Ons avontuur', schrijft Roxeanne bij een foto van haar ring. 

Ook Erik kan zijn geluk niet op een plaatst een videootje van Rox met de ring. 'Wanneer je zó zeker bent dat je de ware hebt gevonden, dat je altijd bij haar wil zijn en dat je de mooiste toekomst voor je ziet... dan kun je er maar beter voor op één knie gaan toch? (.. en ze zei gewoon nog JA! ook)', schrijft hij. 

Eind vorig jaar kwam naar buiten dat Roxeanne niet langer samen was met haar ex Nick van Delft, met wie ze vijf jaar een relatie had. Kort daarna werd bekend dat ze samen was met Erik Zwennes, een collega bij platenmaatschappij Top Notch. Kort daarna lieten ze al een tatoeage zetten voor elkaar en nu zijn ze dus verloofd. 

 

Foto: Instagram Roxeanne Hazes

Reacties