×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Dit is het lied waarmee O'G3NE naar het Songfestival gaat

03.03.2017 -

O'G3NE heeft eindelijk het nummer laten horen waarmee ze naar het Eurovisie Songfestival gaan. Lights And Shadows is vandaag gepresenteerd.


De powerballade is geschreven door hun vader. De zusjes Amy, Shelley en Lisa Vol strijden met dit lied in de tweede halve finale van het liedjesfestijn om een plek in de grote finale. 11 mei staat O'G3NE voor het eerst op de bühne in Kiev.

Het lied is een ode aan hun moeder. Die is ziek. Met dit lied willen ze ook anderen die ziek zijn of die een dierbare heeft die ziek is een hart onder de riem steken. 'Het moet een positieve energie geven.' 

O'G3NE zei ook bij de presentatie dat dit jaar niet Hans Pannecoucke de regie van de act doet, maar dat ze met Rolf Meter in zee gaan. Hij heeft ook de videoclip geregisseerd. 

Foto: YouTube

Reacties